sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EVLAT EDÝNDÝÐÝ KÜÇÜK KIZINA BÖBREÐÝNÝ VEREREK YILIN BABASI SEÇÝLEN BABA, EV SAHÝBÝ ÞÝDDETÝYLE SARSILDI

  •  18 Kasým 2023 Cumartesi 15:08

Mersin’de, koruyucu ailesi olduðu Kader Yýlmaz’a böbreðini vermesi nedeniyle 2017 yýlýnda yýlýn babasý seçilen 57 yaþýndaki Mustafa Boyraz, ev sahibi tarafýndan darp edildi. Ýstediði kirayý alamadýðý için Boyraz ailesine baský uyguladýðý iddia edilen ev sahibi, geçtiðimiz günlerde de evi basarak Mustafa Boyraz’a þiddet uyguladý. Karakolluk olan taraflar, birbirinden þikayetçi oldu. Boyraz ailesi yetkililerden yardým bekliyor.

Ailesi tarafýndan hastalýðý yüzünden bakýmýný yapamayacaklarý için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlýðý yurduna 2013’de verilen böbrek hastasý küçük Kader’in hayatý, Boyraz ailesi ile birlikte deðiþti. Hasta olmasýna raðmen küçük kýza korucuyu aile olmak isteyen 1 çocuk babasý týr þoförü Mustafa ve Azize Boyraz, hiç görmedikleri Kader’i prosedürleri tamamlayýnca ayný yýl evlerine götürdü. 1 ay sonra da Mardin’de trafik kazasý geçiren baba Boyraz, uzun tedavi süreci sonucu yüzde 76 engelli durumuna geldi. Geçen süreç içerisinde Kader’in de böbrek yetmezliði hastalýðý ilerledi, küçük kýz Mersin ve Ankara’daki hastanelerde tedavi gördü. Mustafa Boyraz, kendi dokusunun uyuþtuðunu öðrenince tereddüt etmeden böbreklerinden birini çok sevdiði kýzý Kader’e verdi. Hastanedeki tedavinin tamamlanmasýnýn ardýndan taburcu edilen küçük Kader, Mezitli ilçesindeki evlerine döndü. Hasta olmasýna raðmen koruyucu aile olarak aldýðý Kader’e böbreðini veren Mustafa Boyraz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlýðý tarafýndan 2017 yýlýnda yýlýn babasý seçildi.

O günden beri koruyucu kýzlarýyla yaþam süren Boyraz ailesinin bugünlerde baþý ev sahibiyle dertte. 7 bin 500 TL emekli aylýðý ile geçinen Boyraz çifti, ev sahibi E.Ö.’nün evi boþaltmasý için baský kurmasý ve tehdit etmesi nedeniyle polis merkezine giderek þikayetçi oldu. Evlerinin basýldýðýný ve þiddet uygulandýðý iddia eden Poyraz ailesi, ev sahibinden þikayetçi olurken, yetkililerden de yardým istedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.