sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER’DEN KADROLU PERSONELE 2 BÝN 394 TL EK ZAM

  •  5 Aðustos 2023 Cumartesi 09:56

Baþkan Vahap Seçer’den Büyükþehir ve MESKÝ bünyesinde çalýþan kadrolu personele 1500 TL ek zam geldi.

Büyükþehir Belediyesi ve MESKÝ’de çalýþan kadrolu iþçilerin sözleþme tarihine 8 ay varken, Baþkan Seçer personelini enflasyona ezdirmemek adýna Belediye-Ýþ Sendikasý ile ek protokol imzalanmasý talimatý vererek kadrolu iþçilere 1500 TL ek zam yaptý. Yapýlan bu zammýn ardýndan kadrolu personelin maaþý 20 bin 465 TL’ye yükseldi.

Her geçen gün gelen zamlarla birlikte alým gücünün azalmasýnýn ardýndan Baþkan Vahap Seçer’den kadrolu iþçilere ‘Sürpriz’ zam geldi. Geçtiðimiz günlerde yemek ücretlerinde yapýlan düzenlemenin ardýndan, sözleþme tarihi olan 1 Mart 2024 beklenmeksizin Büyükþehir ve MESKÝ’de çalýþan kadrolu iþçilerin maaþlarýna 1500 TL ek zam yapýlmasýný içeren ek protokol Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, MESKÝ Genel Müdürü Ýrfan Korkmaz ve Belediye-Ýþ Sendikasý Mersin 1 Nolu Þube Baþkaný Nail Kaya arasýnda imzalandý.

Ýmza töreninde konuþan Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Baþkan Vahap Seçer’in ‘Nasýl bir iyileþtirme yapýlabilir?’ sözlerinin ardýndan yapýlan çalýþmalar neticesinde Toplu Ýþ Sözleþmesi tarihi olan 1 Mart 2024’ün beklenmeyerek, ek protokol ile kadrolu personelin maaþlarýnda düzenlemeye gittiklerini söyledi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.