sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AK PARTÝ’DEN BAHÇELÝ’NÝN EMEKLÝ MAAÞLARINA ÝLÝÞKÝN ÇAÐRISINA YANIT

  •  12 Temmuz 2023 Çarþamba 14:17

MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli’nin “Emeklilerimize yüzde 25’lik maaþ artýþý makul ve yeterli bulunmamýþtýr. Memur maaþýna yapýlan 8 bin liralýk seyyanen artýþ emeklilere de yansýtýlmalý” çaðrýsý büyük ses getirdi. Katýldýðý canlý yayýnda Bahçeli’nin “emekliye seyyanen” zam talebine iliþkin AK Parti’nin tutumunu paylaþan Grup Baþkaný Abdullah Güler, “Elbette mümkündür. Çabalarýmýzý ve gayretlerimizi ortaya koyacaðýz” diye konuþtu.

Mhp Genel Baþkaný Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantýsýnda emekli maaþlarýyla ilgili dikkat çeken bir çaðrýda bulundu. Bahçeli, “Emeklilerimizi yüzde 25’lik maaþ artýþý makul ve yeterli bulunmamýþtýr. Bizim isteðimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL’lik seyyanen zammýn emeklilere de uygulanmasýdýr” ifadelerini kullandý.

AK PARTÝLÝ GÜLER: GAYRETÝMÝZ, ÇABAMIZ OLACAKTIR

Katýldýðý canlý yayýnýnda MHP lideri Bahçeli’nin “emekliye seyyanen zam” talebine iliþkin AK Parti’nin tutumunu paylaþan Grup Baþkaný Abdullah Güler, “Mümkündür elbette. Gayretimiz, çabamýz olacaktýr” ifadelerini kullandý.

“BÜTÇE ÝMKANLARI DEDÝÐÝMÝZ DENGE VAR”

AK Parti Grup Baþkaný Abdullah Güler, TBMM Genel Kurulu’nda gündeme gelen memur ve emekli zammýyla ilgili torba yasa teklifi hakkýnda konuþurken, çalýþanlarýn özlük haklarýnýn artýrýlmasý ve enflasyona ezdirilmemesi konusunda çabalarýnýn olacaðýný belirtti. Bahçeli’nin çaðrýsýna iliþkin ise “Mümkündür, bu manada çalýþanlarýmýzýn özellikle enflasyona ezdirilmesi, özlük haklarýnýn artýrýlmasý noktasýnda çabamýz olacaktýr. Ancak bütçe imkanlarý dediðimiz denge var” þeklinde konuþtu.

“EKONOMÝK DURUMUN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKÝYOR”

AK Parti Grup Baþkaný, çalýþanlarýn refah seviyesini ve özlük haklarýný artýrmak için ellerinden geleni yapacaklarýný vurguladý. Ancak bütçe dengesinin gözetilmesi gerektiðini de belirtti. Çalýþanlarýn memnuniyeti ve adil bir gelir daðýlýmý için çaba sarf edeceklerini ifade eden Güler, bütçe imkanlarý ve ekonomik durumun da göz önünde bulundurulmasý gerektiðini vurguladý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.