sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN YAPILANDIRMA HATIRLATMASI

  •  22 Haziran 2023 Perþembe 09:11

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ’7440 Sayýlý Bazý Alacaklarýn Yeniden Yapýlandýrýlmasýna Ýliþkin Kanun’ çerçevesinde mükelleflerin emlak, çevre temizlik gibi vergiler ile bazý borç ve cezalara iliþkin yapýlandýrma iþlemlerini 3 Temmuz 2023 mesai bitimine kadar yapabileceklerini hatýrlatarak çaðrýda bulundu.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüðünden yapýlan açýklamada, 7440 sayýlý yapýlandýrma kanunu kapsamýnda, vergi ve borç yapýlandýrmasýndan faydalanmak isteyen mükelleflerin 3 Temmuz 2023 tarihine dek mesai saatleri içinde belediyeye gelerek borçlarýný yapýlandýrabilecekleri hatýrlatýldý. Söz konusu yapýlandýrmadan taksitli olarak faydalanan mükelleflerin de 1'inci ve 2'nci taksitlerini en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödemeleri gerektiði kaydedildi.

Açýklamada þu ifadelere yer verildi; "Yapýlandýrma kanunu ile mükelleflerimize, 31 Aralýk 2022 tarihine kadar olan emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, idari para cezalarý, ecrimisil, harçlar ve bunlara baðlý gecikme zammý ile vergi cezalarýný yeniden yapýlandýrýlma imkâný saðlanmýþtýr. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaþlarýmýza söz konusu tarihten önceki borç, vergi ve cezalarý için ister peþin ödeme, isterse de 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit seçeneði sunulmuþtur. Yapýlandýrma baþvurularý 3 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Baþvuran mükelleflerin de ilk taksit ödemesini de en geç 31 Temmuz 2023 tarihi, mesai saatleri içinde yapmasý gerekmektedir. Yapýlandýrmadan faydalanmak isteyen mükelleflerimizin 3 Temmuz 2023 tarihine kadar Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüðüne müracaat etmeleri gerekmektedir.”

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.