sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YAPILANDIRMA ÝÇÝN SON BAÞVURU TARÝHÝ 31 MAYIS

  •  18 Mayýs 2023 Perþembe 09:58

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüðünce, bazý alacaklarýn yeniden yapýlandýrýlmasýna dair kanunun Resmi Gazetede yayýmlanmasýnýn ardýndan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerinin yapýlandýrýlmasý için son baþvuru tarihinin 31 Mayýs 2023 olduðu hatýrlatýldý.

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, bazý alacaklarýn yeniden yapýlandýrýlmasýna iliþkin kanunun yayýmlanmasýyla birlikte belediyeye baþvuran vatandaþlar, emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergisi, idari para cezalarý, ecrimisil, harçlar ve bunlara baðlý gecikme zammý ile vergi cezalarýný yapýlandýrabiliyor. Mali Hizmetler Müdürlüðü tarafýndan yapýlan son açýklamada, vergi ödeme ve yapýlandýrmada son baþvuru tarihinin 31 Mayýs 2023, ilk taksit ve peþin ödeme tarihinin ise 30 Haziran 2023 olduðunu hatýrlatarak geç kalýnmamasý için vatandaþlara çaðrý yapýldý.

31 Aralýk 2022 tarihinden önceki vergi ve borçlarý kapsýyor

Kanun çerçevesinde vergi mükellefi vatandaþlar, vadesi 31 Aralýk 2022 tarihinden önceki vergi, borç ve cezalarýný yapýlandýrýp ödeyebilecek. Söz konusu tarihten önceki borç, vergi ve cezalarý için ister peþin ödeme, isterse 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit seçeneði sunulurken, peþin ödeme ile ilk taksiti ödeme tarihi ise 30 Haziran 2023.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE ÞAMPÝYON FENERBAHÇE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.