sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’E 5. OSB GELÝYOR

  •  10 Mayýs 2023 Çarþamba 10:53

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 5. Bölge Yer Seçim Tespit Komisyonu ilk toplantýsýný gerçekleþtirdi. Baþkan Sabri Tekli, "Kýsa süre içerisinde 260 hektarlýk alaný yatýrýmcýlarýn hizmetine sunacaðýz" dedi.

Faaliyette bulunan 3 organize sanayi bölgesi, yapýmý devam eden 4. organize sanayi bölgesi ile mevcutta 823,5 hektar alanýyla Mersin'in en büyük organize sanayi bölgesi olan MTOSB'de, 5. Bölgenin resmi çalýþmalarý baþladý.

"Yeni yatýrým ve istihdam alanlarý kazandýracaðýz"

Yer Seçim Tespit Komisyonu, MTOSB'de bir araya gelerek görüþlerini bildirdiler. Toplantý sonrasýnda bir açýklama yapan MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, "Yer Seçim Tespit Komisyonunda bulunan ilgili kurumlar ile bir araya geldik. Bu aþamalarý daha önce 2, 3 ve 4. organize sanayi bölgelerimizde de yaþadýk. Bu toplantýlardan kýsa süre sonra alt yapý çalýþmalarýmýz baþlýyor. Kurum görüþlerinin toparlanarak, onay almamýzýn ardýndan Mersin'e 260 hektarlýk yeni bir organize sanayi bölgesi kazandýracaðýz. 5. OSB'miz ile kentimize yeni yatýrým alanlarý, yeni istihdam alanlarý kazandýracaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE ÞAMPÝYON FENERBAHÇE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.