sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DEN DEPREMZEDELERE 2 MÝLYONU AÞKIN YEMEK ULAÞTIRDI

  •  27 Nisan 2023 Perþembe 11:05

Mersin Büyükþehir Belediyesinin 11 ili etkileyen Kahramanmaraþ depreminin ilk anlarýndan itibaren gerek bölgede gerekse Mersin’de tüm birimleriyle yoðun çaba sarf ederek depremzedelere 2 milyonu aþkýn sýcak yemek ulaþtýrdýðý bildirildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin depremzedeler için tüm birimleriyle seferber olmaya ara vermeden devam ettiði belirtine açýklamada, " Deprem bölgelerinde kurduðu Mobil Mutfak Týrlarýyla depremzedelere günlük sýcak yemek ikram eden büyükþehir, kente gelen vatandaþlarýn da kahvaltý, öðle ve akþam yemeði ihtiyaçlarýný karþýlýyor. Depremin yaþandýðý ilk anlardan itibaren deprem maðdurlarýný yalnýz býrakmayan ve kente gelen vatandaþlara kol-kanat geren Mersin Büyükþehir Belediyesi, 2 milyonuncu sýcak yemeði depremzedelerle paylaþtý. Vatandaþlarý kentte yuva sýcaklýðýnda aðýrlamaya devam eden büyükþehir, depremzedelerin en önemli ihtiyacý olan yemek, ýsýnma, su ve barýnma problemlerini de gidermeye ara vermeden devam ediyor"denildi.

Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý'nda Sosyal Hizmet Uzmaný olarak görev yapan Mustafa Gönen Dabak, "Depremin ilk gününden itibaren bugüne kadar Hatay, Malatya ve Adýyaman'da mobil týrýmýz, Mersin merkezinde ve ilçelerinde merkez aþhanemiz ve Tarsus aþhanemiz ile Erdemli, Silifke ve Anamur'da kurduðumuz mutfaklarýmýzdan, barýnma alanlarýmýz dýþýnda kalan depremzede vatandaþlarýmýza da kahvaltýlýk, çorba, öðle ve akþam yemekleri olmak üzere 2 milyon yemek ulaþtýrdýk. Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak hem þehrimizde aðýrladýðýmýz, hem de kendi þehirlerinde kalmakta olan tüm depremzede vatandaþlarýmýza desteðimiz devam edecektir" dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE ÞAMPÝYON FENERBAHÇE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.