sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, DEPREMZEDE AÝLELERÝ YALNIZ BIRAKMIYOR

  •  29 Mart 2023 Çarþamba 10:44

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, 6 Þubat’ta meydana gelen deprem felaketinden kaçarak Evci Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait hizmet binasýnda aðýrlanan depremzede ailelerle bira araya geldi.

Akdeniz Belediyesi, Hatay ve Kahramanmaraþ'tan kente göç ederek belediyeye ait kültür sanat evleri ile sosyal tesislerde barýnan depremzede yüzlerce ailenin, baþta 3 öðün yemek olmak üzere çeþitli ihtiyaçlarýný karþýlamaya devam ediyor.

Baþkan Gültak, depremzede ailelerin taleplerini dinledi

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak da misafir edilen depremzede aileleri yalnýz býrakmýyor, onlarla her fýrsatta bir araya geliyor. Son olarak belediyeye ait Evci Mahallesi'nde bulunan hizmet binasýnda kalan ailelerle bir araya gelen Baþkan Gültak, ilçede misafir edilen vatandaþlarýn taleplerini dinledi. Duygusal anlarýn yaþandýðý buluþmada Baþkan Gültak, afetzede ailelerle sohbet etti, depremden en çok etkilenen küçük çocuklarla da yakýndan ilgilendi. Baþkan Gültak, depremzede ailelere verdiði buzdolabý, çamaþýr makinesi, televizyon ve internet sözü ile engelli bir depremzede çocuða verdiði tekerlekli sandalye sözünü de yerine getirdi. Deprem anýnda ve sonrasýnda yaþadýklarýný dile getiren depremzede aileler, kendilerine gösterilen sýcak ilgi ve destekler nedeniyle Baþkan Gültak ve ekiplere teþekkür etti.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.