sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER: "YAÐMUR SUYU SÝSTEMLERÝNDE SORUNUMUZ YOK"

  •  20 Mart 2023 Pazartesi 10:45

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Mersin’de etkili olan dolu yaðýþýna iliþkin Mersin Büyükþehir Belediyesi ve MESKÝ ekiplerinin herhangi bir olumsuzluða karþý teyakkuzda olduðunu ifade etti.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Mersin'de etkili olan dolu yaðýþýna iliþkin Mersin Büyükþehir Belediyesi ve MESKÝ ekiplerinin herhangi bir olumsuzluða karþý teyakkuzda olduðunu ifade etti. 4 yýldýr çok önemli altyapý çalýþmalarý yaptýklarýný kaydeden Seçer, "Yaðmur suyu sistemlerinde bizim sorunumuz yok. Bu 4 yýlý muazzam bir yoðunlukta çalýþarak çok iyi deðerlendirdik" dedi.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, görevde olduklarý 4 yýl içerisinde gerçekleþtirdikleri altyapý çalýþmalarý sayesinde yoðun yaðmur ve dolu yaðýþlarýna karþý hazýr olduklarýný vurguladý. Mersin Büyükþehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon Ýdaresi (MESKÝ) Genel Müdürlüðü ekiplerinin Meteoroloji Genel Müdürlüðü tarafýndan yapýlan ‘þiddetli fýrtýna ve yaðýþ' uyarýsý öncesinde harekete geçerek, kentte büyük bir olumsuzluk yaþanmamasý için çalýþmalarýný titizlikle sürdürdüðünü belirten Baþkan Seçer, ekiplerin dün yaþanan dolu yaðýþýnda da teyakkuzda beklediklerini kaydetti.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.