sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN STK’LAR BÝRLÝÐÝ DEPREMZEDELERÝN YANINDA

  •  3 Mart 2023 Cuma 09:22

Kahramanmaraþ merkezli depremlerin ardýndan tüm Türkiye’de olduðu gibi Mersin’de de yardým konusunda harekete geçen 51 sivil toplum kuruluþundan oluþan ‘6 Þubat Mersin STK’lar Birliði’, kente göç eden afetzedelere planlý bir þekilde desteklerini sürdürüyor.

Mersin'deki STK'lar olarak bir araya gelerek yapýlan yardýmlarýn daha metotlu ve iþlevsel olmasý konusunda iþbirliðine giden 51 sivil toplum kuruluþu, Mersin Valiliði, AFAD ve Kýzýlay tarafýndan sevk ve idare edilen yardým çalýþmalarýnýn en büyük destekçisi olarak görev yaptý.

6 Þubat Mersin STK'lar Birliði yaptýðý açýklamada, “Mersin'e göç etmiþ yüzbinlerce afetzede vatandaþýn bir kiþisinin bile aç ve açýkta kalmamasý için, STK'larýmýzýn gönüllü ve baðýþçýlarýnýn fedakarca destekleri, üþüyen yürekleri ýsýtarak bu aziz milletin merhametini bir kez daha ortaya koymuþtur. STK'larýmýz tarafýndan oluþturulan depolarda, STK gönüllülerimizin ve hayýrsever vatandaþlarýmýzýn baðýþladýðý gýda ürünleri ve giysiler, misafirhanelerde yurtlarda ve hatta akrabalarýnýn yanýna sýðýnan afetzede vatandaþlarýmýza planlý bir þekilde daðýtýlmaya devam edilmektedir” denildi. Bütün bu yardým çalýþmalarýný sevk ve idare eden Mersin Valiliðine ve Kýzýlay yetkilileri olmak üzere canla baþla sahada olan tüm sivil toplum kuruluþu gönüllü ve baðýþçýlarýna ve yardýmsever Mersin halkýna teþekkür eden birlik üyeleri, “Haydi Mersin, sofralarýmýzda yer açalým, yaralar iyileþinceye kadar afetzede misafirlerimize destek olalým” çaðrýsýnda bulundu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.