sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FUTBOL AÝLESÝ DEPREMZEDELER ÝÇÝN ’OMUZ OMUZA’

  •  2 Mart 2023 Perþembe 11:43

Depremzedeler için Gençlik ve Spor Bakanlýðý, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliði Vakfý ve beIN Medya Grubu iþbirliði ile organize edilen ’Omuza Omuza’ Yardým ve Dayanýþma Kampanyasý TFF’nin 80 milyon TL yaptýðý baðýþla baþladý.

'Omuza Omuza' Yardým ve Dayanýþma Kampanyasý Türkiye Futbol Federasyonu'nun 80 milyon TL baðýþýyla baþladý. Kampanyaya telefonla baðlanan Gençlik ve Spor Bakaný Dr. Mehmet Muharrem Kasapoðlu da Spor Toto Süper Lig'in bundan sonraki iki haftasýnýn þifresiz yayýnlanacaðýný açýkladý.

Türk ve dünya futbol ailesinin deprem bölgesindeki vatandaþlarýn yaralarýný sarmak için bir araya geleceði bu tarihi yayýna; Gençlik ve Spor Bakaný Dr. Mehmet Muharrem Kasapoðlu, TFF Baþkaný Mehmet Büyükekþi, Kulüpler Birliði Vakfý ve Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Ali Koç, Galatasaray Kulübü Baþkaný Dursun Özbek, Beþiktaþ Kulübü Baþkaný Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ahmet Aðaoðlu baþta olmak üzere tüm Süper Lig kulüp baþkanlarý katýldý.

Süper Lig kulüplerinin teknik direktörleri Jorge Jesus, Þenol Güneþ, Okan Buruk, Abdullah Avcý ve Emre Belözoðlu'nun yaný sýra tüm kulüplerin teknik direktörleri ile ligde forma giyen yerli ve yabancý futbolcular da canlý yayýnda yer alacak. Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Fatih Terim, Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Yýlmaz Vural, eski milli futbolculardan Arda Turan ve Nihat Kahveci, Tuncay Þanlý, Hakan Ünsal, Mehmet Topal da "Omuz Omuza" yardým kampanyasýna katýlan isimler arasýnda yer aldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.