sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN ÝL MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜ HATAY’DA ’DESTEK KOORDÝNASYON MERKEZÝ’ AÇIYOR

  •  1 Mart 2023 Çarþamba 12:39

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü hayat boyu öðrenme kurumlarýnda görev yapan 2 idareci ve 5 öðretmenden oluþan ekip, Milli Eðitim Bakanlýðý Hayat Boyu Öðrenme Genel Müdürlüðünce oluþturulan ’Destek Koordinasyon Merkezinde’ hayat boyu öðrenme kurslarý açmak ve vatandaþlara destek olmak için Hatay’a uðurlandý.

Kahramanmaraþ merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler dolayýsýyla Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü bölgeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Konuyla ilgili açýklamalarda bulunan Ýl Milli Eðitim Müdürü Adem Koca, Türkiye olarak zorlu süreçleri aþmak için devlet ve millet olarak omuz omuza verdiklerini kaydetti. Türkiye'nin her yerinden afet bölgesine yardýmlar gönderildiðini kaydeden Koca, "Bizler de Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü olarak afet bölgesine her türlü katkýyý saðlamak için var gücümüzle çalýþýyoruz. Hayat Boyu Öðrenme kurumlarýmýzýn tamamýnda öðretmenlerimiz, usta öðreticilerimiz, kursiyerlerimiz canla baþla çalýþarak afet bölgesinde ihtiyaç duyulan birçok malzemenin üretimini yapýyorlar. Bugün Hayat Boyu Öðrenme Genel Müdürlüðümüzce oluþturulan 'Destek Koordinasyon Merkezi' ne katký sunmak üzere hayat boyu öðrenme ekibimizi Hatay iline uðurluyoruz" dedi.

Söz konusun ekibin yarýn Hatay'a ulaþacaðýný dile getiren Koca, "Destek Koordinasyon Bölgesinde görev yapacak ekibimiz yine hayat boyu öðrenme kurumlarýmýz tarafýndan üretilen çeþitli yardým ve açýlacak kurslar için ihtiyaç duyulan sarf malzemelerini de bölgeye götürüyorlar. Hayat Boyu Öðrenme birimimizin Mobil Kurs Aracý da yarýn itibariyle açýk öðretim kayýtlarý almak ve kurs vermek amacýyla Hatay'a ulaþacak" ifadelerini kullandý.

 

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.