sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 43 KÝLO 884 GRAM METAMFETAMÝN ELE GEÇÝRÝLDÝ

  •  27 Þubat 2023 Pazartesi 14:16

Mersin’de polis ekiplerince düzenlenen 2 ayrý operasyonda 43 kilo 884 gram metamfetamin ele geçirilirken, 3 þüpheli tutuklandý.

Mersin'de polis ekiplerince düzenlenen 2 ayrý operasyonda 43 kilo 884 gram metamfetamin ele geçirilirken, 3 þüpheli tutuklandý.

Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Þube Müdürlüðü ekiplerince durumundan þüphelenilen bir týr, Mersin Serbest Bölge uygulama noktasýnda durdurularak arama yapýldý. Narkotik köpeði 'Brego' ile yapýlan aramada, týrýn zulasýna gizlenmiþ 12 paket halinde 8 kilo 164 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltýna alýnan M.Y., 'uyuþturucu veya uyarýcý madde ticareti' yapma suçundan çýkarýldýðý mahkemece tutuklandý.

Narkotik Þube Müdürlüðü ekiplerinin gerçekleþtirdiði bir baþka operasyonda ise Mezitli ilçesinde durdurulan bir araçta, narkotik köpeði 'Anka' ile arama yapýldý. Yapýlan aramada aracýn bagajýnda bulunan iki adet çanta içerisinde 65 paket halinde 35 kilo 720 gram uyuþturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu olayla ilgili gözaltýna alýnan M.Ç. ve Ö.S. de sevk edildikleri mahkemece tutuklandýlar.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.