sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ DEPREMZEDELERÝN YANINDA

  •  27 Þubat 2023 Pazartesi 08:55

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersin Vanlýlar Kültür ve Dayanýþma Derneði ile birlikte düzenledikleri yemekli mevlid programýnda depremzede vatandaþlarla bir araya gelerek, acýlarýný paylaþtý, yanlarýnda olduklarýný bir kez daha hatýrlattý.

Baþkan Yýlmaz, "Bizler, devlet ve millet olarak her türlü sýkýntýyý aþacak güçteyiz. El Ele, omuz omuza hep birlikteyiz" dedi.

Kahramanmaraþ merkezli 11 ili vuran deprem felaketinin ardýndan tüm imkanlarýyla seferberlik baþlatan Toroslar Belediyesi, kurumlarýn yaný sýra sivil toplum kuruluþlarý ve hemþehri dernekleriyle koordineli bir þekilde çalýþarak, afet bölgesinden ilçeye yerleþen depremzede vatandaþlar için yardým çalýþmalarýný aralýksýz sürdürüyor. Yunus Emre Kültür Merkezinde depremzede vatandaþlar için Acil Destek Merkezi oluþturan belediye, Mersin Vanlýlar Kültür ve Dayanýþma Derneði ile birlikte düzenledikleri yemekli mevlid programýnda da depremzede aileleri aðýrladý. Ýlçedeki sosyal tesisler ve evlerde misafir edilen depremzedelerin buluþtuðu programda, depremde hayatýný kaybeden vatandaþlar dualarla anýldý. Baþkan Yýlmaz, programda depremzede çocuklarla da yakýndan ilgilenerek taleplerini sordu, geçmiþ olsun dileklerini iletti.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.