sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ, ACÝL DESTEK MERKEZÝNÝN ÇALIÞMALARINI ÝNCELEDÝ

  •  25 Þubat 2023 Cumartesi 09:41

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, ilçeye gelen depremzede vatandaþlar için yardýmlarýn koordine edildiði Yunus Emre Kültür Merkezindeki Acil Destek Merkezinde incelemelerde bulundu.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersin Valiliði, Toroslar Kaymakamlýðý ve AFAD baþta olmak üzere tüm kurumlarla da koordineli çalýþmalarýn yürütüldüðü Acil Destek Merkezini ziyaret ederek, özveriyle görev yapan personellerden bilgi aldý. Burada açýklamalarda bulunan Yýlmaz, "Hem afet bölgesinde hem de ilçemizdeki depremzedeler için oluþturduðumuz Acil Destek Merkezimizde ekiplerimiz canla baþla çalýþýyor. Bütün ülkemizin olduðu Mersinimiz, Toroslarýmýz tek ses, tek yürektir" dedi.

"Binlerce depremzedeye destek"

Konaklama, sýcak yemek, giyim, psikolojik destek, saðlýk, Çocuk Danýþma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteði hizmetinin verildiði merkeze gelen depremzede vatandaþlarýn acýlarýný paylaþarak geçmiþ olsun dileklerini ileten Yýlmaz, "Asrýn felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraþ merkezli iki büyük depremin ardýndan kentimize gelerek ilçemize yerleþen depremzedelerimiz için oluþturduðumuz Acil Destek Merkezimizde çalýþmalar 7/24 devam ediyor. Ekiplerimiz sahada ve tüm mahalle muhtarlarýmýzla iletiþim halindedir. Yaralarýn en hýzlý bir þekilde sarýlmasý için var gücümüzle çalýþýyoruz. Tüm imkanlarýmýz ve gönüllü vatandaþlarýmýzýn desteðiyle kardeþlerimizin yanýndayýz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.