sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ ’GÝYSÝ MARKET’ KURDU

  •  23 Þubat 2023 Perþembe 12:00

Kahramanmaraþ merkezli deprem felaketi nedeniyle yardým seferberliðini aralýksýz sürdüren Akdeniz Belediyesi, yýkýcý depremler sonucu yaþadýklarý kentleri terk ederek Mersin’e göç eden vatandaþlar için hazýrladýðý ve binlerce yeni kýyafetin sergilendiði ’Giysi Market’ini hizmete açtý.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü, depremzede vatandaþlar için ilk günden itibaren baþlattýðý yardým ve destek seferberliðini sürdürüyor. Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak'ýn çaðrýsýyla baþlayan kampanya sayesinde maðazalar ve hayýrseverlerin katkýsýyla toplanan binlerce kullanýlmamýþ kýyafet, deprem maðduru vatandaþlara ulaþtýrýlacak. Belediye hizmet binasý yanýnda kurulan çadýrlara konulan yeni giysiler, depremzede vatandaþlara ilk elden teslim edilecek.

“Ekiplerimizin deprem bölgesinde çalýþmalarý sürüyor”

Türkiye'nin, son bin yýlýn afetini yaþadýðýný dile getiren Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, depremin ilk gününden itibaren bölgeye arama kurtarma personeli ile birlikte onlarca iþ makinesi gönderdiklerini ve çalýþmalarýn halen sürdüðünü hatýrlattý. Baþkan Gültak, “Mersin'e göç eden depremzede vatandaþlarýmýzý da mahalle kültür sanat evlerimizde ve diðer tesislerimizde aðýrlýyoruz. Akdeniz'de þu an binin üzerinde afet maðduru misafirimiz barýnýyor. Hayýrsever kiþi, kurum ve derneklerin desteðiyle misafirlerimizin 3 öðün yemek ihtiyacýný da karþýlýyoruz” dedi.

Giysi desteði pazartesi gününden itibaren baþlýyor

Akdeniz Kaymakamlýðýna kayýtlý olan ve ilçe sýnýrlarýnda misafir edilen depremzedelere her türlü kýyafet desteðini sunacaklarýný kaydeden Gültak, "Giyim marketimizde kadýn, çocuk, genç her kesimin ihtiyacýna cevap verebilecek sýfýr kýyafet çeþitlerimiz hazýr. Baþvuran depremzede vatandaþlarýmýz, ihtiyaç duyduklarý giysileri buradan temin edebilecek. Hizmetimiz, 27 Þubat Pazartesi günü hayata geçiyor. Giysi ihtiyacý olan deprem maðduru vatandaþlarýmýzý giysi markete bekliyoruz. Misafirlerimize aile sýcaklýðýný yaþatarak, ihtiyaçlarýný gidermeye yönelik hizmetleri vermeye devam edeceðiz. Bu marketimizin kurulmasýný saðlayan deðerli mesai arkadaþlarýma, destek veren maðaza sahiplerine ve depremin ilk gününden beri afet maðduru vatandaþlarýmýzýn yanýnda olan hayýrsever vatandaþlarýmýza þükranlarýmý sunuyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.