sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, "ACILARIMIZI PAYLAÞACAÐIZ, YARALARIMIZI BÝRLÝKTE SARACAÐIZ"

  •  20 Þubat 2023 Pazartesi 10:46

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, deprem felaketi dolayýsýyla Hatay’da özel bir hastanenin enkazýndan 261 saat sonra kurtulan ve Mersin Þehir Hastanesinde getirilen Avcý ailesini ziyaret ederek, "Devlet ve Millet olarak acýlarýmýzý paylaþacaðýz, yaralarýmýzý hep birlikte saracaðýz" dedi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Hatay'ýn Antakya ilçesinde depremde çöken özel bir hastanenin enkazýndan 261 saat sonra kurtarýlan saðlýk teknisyeni Mustafa Avcý'yý, eþi ve yeni doðan bebeði ile birlikte tedavi gördüðü Mersin Þehir Hastanesinde ziyaret etti. Duygusal anlarýn yaþandýðý buluþmada Baþkan Gültak, Avcý Ailesi'nin yanýnda olacaklarýný ve belediye olarak ellerinden gelen tüm imkânlarý seferber edeceklerini ifade ederek, "Devlet ve Millet olarak acýlarýmýzý paylaþacaðýz, yaralarýmýzý hep birlikte saracaðýz. Mustafa ve Bilge çiftimiz de bu zorlu süreci inþallah en kýsa sürede atlatacak. Genç çiftimizin, kýzlarý Almila ile birlikte mutlu ve saðlýklý bir ömür sürmelerini diliyorum" ifadelerini kullandý.

Uzman bir psikoloðun da eþlik ettiði ziyarette minik Almila için Avcý çiftine Hoþ Geldin Bebek çantasý hediye edildi.

Baþkan Gültak, þehir hastanesi ziyaretinin ardýndan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yýlmaz ile birlikte erkek öðrenci yurdu olarak da hizmet vermek üzere Gençlik ve Spor Bakanlýðýna tahsis edilen Yýlmaz Güney Sosyal Tesisleri ile Karacailyas Mahalle Kültür Evinde aðýrlanan deprem maðduru vatandaþlarý da ziyaret etti.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.