sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ZAMANA KARÞI YARIÞ: YARALILAR HAVADAN VE KARADAN HASTANELERE SEVK EDÝLÝYOR

  •  16 Þubat 2023 Perþembe 13:48

Kahramanmaraþ merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yaralananlar bazý vatandaþlar Mersin’e getiriliyor. Adýyaman’da 212 saat sonra sað çýkarýlan 77 yaþýndaki Fatma Güngör, ambulans helikopter ile Mersin Þehir Hastanesine getirildi. Zamanla yarýþan ekipler hýzlý bir þekilde Güngör’ü helikopterden alýrken, yaþlý kadýn tedavi altýna alýndý.

Merkez üssü Kahramanmaraþ'ýn Pazarcýk ve Elbistan ilçeleri olan 6 Þubat'taki depremlerde birçok vatandaþ enkaz altýnda kalýrken, çok sayýda vatandaþ hayatý kaybetti ve yaralandý. Ýlk günden itibaren yaralý olarak enkazdan çýkarýlan yaralýlar çevre illerdeki hastanelere nakledilirken, Mersin'de bu yükün bir bölümünü sýrtlanmýþ durumda. Hem karadan hem de havadan çok sayýda yaralý Mersin Þehir Hastanesine getirilirken, ekipler adeta zamana karþý yarýþýyor.

Adýyaman'da arama-kurtarma çalýþmalarýný sürdüren ekipler, bugün 212. saatte 77 yaþýndaki Fatma Güngör'ü sað olarak enkazdan çýkardý. Durumu aðýr olan Güngör, Saðlýk Bakanlýðýnýn ambulans helikopteri ile ivedi bir þekilde Mersin Þehir Hastanesine getirildi. Burada hýzlý bir þekilde helikopterden alýnan Güngör, tedavi altýna alýndý. Güngör'ün saðlýk durumunun aðýr olduðu öðrenildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.