sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ DEPREMZEDELERÝ YALNIZ BIRAKMIYOR

  •  16 Þubat 2023 Perþembe 11:16

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, afet bölgesinden Mersin’e gelerek ilçede konaklayan depremzede vatandaþlara gýda ve hijyen malzemesi yardýmýnda bulunuyor.

Asrýn felaketi olarak nitelendirilen ve 10 ili vuran Kahramanmaraþ merkezli depremlerin ardýndan yaþadýklarý kentleri terk etmek zorunda kalan ve Mersin'e gelen depremzedeler, Toroslar'daki sosyal tesislerde ve gönüllü vatandaþlarýn yanýnda aðýrlanýyor. Depremzedelere her gün sýcak yemek imkaný sunan Toroslar Belediyesi, içerisinde gýda ve hijyen malzemelerinin yaný sýra çocuk bezi ve mamasýndan oluþan yardým paketlerini de ulaþtýrýyor.

“Biz büyük bir aileyiz”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Kentimize gelen depremzedeleri yalnýz býrakmýyoruz. Toroslar Kaymakamlýðýmýzýn koordinasyonunda, belediyemize müracaat eden depremzede vatandaþlarýmýzýn barýnma, kýyafet, gýda, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarýný imkanlarýmýz ölçüsünde karþýlýyoruz” dedi.

“Tüm birimlerimizle sahadayýz” diyen Baþkan Yýlmaz, “Ýlçemizde bulunan depremzede vatandaþlarýmýzýn yardým taleplerini anýnda koordine edip yönlendirme gayreti içerisindeyiz. Köylerden merkeze, iþ insanlarýndan esnaflara el ele vererek depremin yaralarýný sarmak için destekte bulunan 7'den 70'e tüm hemþehrilerimize de gönülden teþekkür ediyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.