sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN ÝTFAÝYESÝ 478 KÝÞÝYÝ KURTARDI

  •  13 Þubat 2023 Pazartesi 13:32

Mersin Büyükþehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri, Zonguldaklý maden iþçileriyle birlikte depremin 158. saatinde 17 yaþýndaki Asya isimli genç bir kýzý enkaz altýndan sað olarak kurtardý. Ekipler þimdiye kadar toplam 478 insan, 18’de hayvaný enkaz altýndan sað olarak kurtarmayý baþardý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye Daire Baþkanlýðýna baðlý arama kurtarma ekipleri deprem bölgesinde can kurtarmaya devam ediyor. Felaketin üzerinden geçen 158 saat sonrasýnda Hatay General Þükrü Kanatlý Mahallesi'nde bulunan bir enkazdan ses alan ekipler, 17 yaþýndaki genç bir kýz sað olarak kurtarýldý. Zonguldak'tan gelen maden iþçileri ile birlikte enkazda çalýþma baþlatan ekipler, uzun çabalarýn ardýndan Asya isimli genç kýzý kurtardýlar.

Depremin ardýndan hemen organize olarak yýkýmýn yaþandýðý il ve ilçelerde depremzedelerin yardýmýna koþan Mersin itfaiyesi þu ana kadar 478 insaný enkaz altýndan canlý olarak kurtararak saðlýk ekiplerine teslim etti. Arama kurtarma çalýþmalarýnda her bir canlý için ayný hassasiyeti gösteren Mersin Ýtfaiye Daire Baþkanlýðýna baðlý ekipler, çalýþmalarýnda 18 tanede hayvaný enkaz altýndan canlý olarak çýkardý.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.