sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER, HATAY’DAKÝ DEPREM BÖLGESÝNDE ÝNCELEMELERDE BULUNDU

  •  11 Þubat 2023 Cumartesi 13:38

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, merkez üssü Kahramanmaraþ olan ve toplam 10 ili etkileyen felaketin 5. gününde de Hatay’a giderek depremzedelerin acýsýný paylaþtý.

Ýlk olarak Hatay Büyükþehir Belediye Baþkaný Lütfü Savaþ ve eþi Nazan Savaþ ile bir araya gelen Baþkan Seçer ve eþi Meral Seçer, Mersin Büyükþehir olarak her daim yanlarýnda olduklarýný ve yaþananlarýn üstesinden birlikte geleceklerini vurguladý.

Depremzedelere geçmiþ olsun dileðinde bulunan ve onlarý dinleyen Baþkan Seçer, yaþanan acý felaketin ilk gününden itibaren canla baþla depremzedeler için çalýþmalar yürüten gönüllüler ve çalýþanlara kolaylýklar diledi. Seçer, Hatay'da çalýþmalarý yürüten Büyükþehir Belediyesi Daire Baþkanlarý ile bir araya gelerek, yapýlan destekler hakkýnda bilgi aldý.

Seçer, Koordinasyon Merkezindeki çalýþmalarý yerinde gördü

Baþkan Seçer daha sonra Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan Hatay'da kurulan Koordinasyon Merkezini ziyaret edip, yürütülen destek çalýþmalarýný da yerinde inceledi.

Baþkan Seçer'e, Genel Sekreter Yardýmcýsý Serdal Gökayaz, Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye Dairesi Baþkaný Mehmet Bahtiyar Aydýn, Büyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler Dairesi Baþkaný Selçuk Þahutoðlu, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkaný Þerife Hasoðlu Dokucu, Büyükþehir Belediyesi Mezarlýklar Dairesi Baþkaný Ýbrahim Zengin eþlik etti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.