sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝNÝN 4 YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESÝNE DOÐRU YOLA ÇIKTI

  •  8 Þubat 2023 Çarþamba 13:01

Tarsus Belediyesinin yardým seferberliði ile toplanan malzemeler, 4 yardým týrý ile deprem bölgelerine gönderilmek üzere yola çýktý.

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan'ýn talimatýyla baþlatýlan yardým kampanyasýnda Tarsus, depremzedeler için tek yürek oldu.

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, depremin meydana gelmesinin hemen ardýndan sosyal medya hesaplarýndan çaðrý yapan Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, tüm Tarsuslularý yardýma çaðýrdý. Yapýlan yardýmlar ekipler tarafýndan paketlendi. Tüm Tarsuslularýn tek yürek olduðu yardým seferberliðinde, yaþam mücadelesi veren vatandaþlar için toplanan malzemeler, 4 týrla depremzedelere ulaþtýrýlmak üzere yola çýktý. Ayný zamanda deprem bölgelerinde ihtiyaçlarýn temini ve arama kurtarma çalýþmalarýna destek vermek üzere yardým týrlarý ile birlikte Tarsus Belediyesi zabýta ekipleri de yola çýktý.

Yardým toplanan alanda ekiplere kolaylýklar dileyen Tarsus Belediye Baþkaný Bozdoðan, “Belediyemizin ve halkýmýzýn seferberlik bilinciyle hareket ederek bölge halkýna destek olduðu yardým kampanyalarýmýz, bugün yola çýkan týrlarýmýzýn yaný sýra yarýn da intikal ettirilecek týrlarla sürecek. Tarsus'umuz depremzedeler için tek yürek oldu” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.