sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ÝÞÇÝ MAAÞLARINA YÜZDE 30 EK ZAM

  •  23 Ocak 2023 Pazartesi 10:15

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar Belediyesi Personel Limited Þirketinde çalýþan personelin mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yapýldýðýný açýkladý.

Toroslar Belediyesi, asgari ücretin güncellenmesinin ardýndan iþçi maaþlarýna yüzde 30 ek zam yapýldýðýný belirtti. Öte yandan, çalýþanlarýn yemek ücretlerinin ise günlük 25 TL'den 55 TL'ye çýkarýldýðý duyuruldu. Toroslar'ý daha yaþanýlabilir ve güzel kýlabilmek adýna gece gündüz demeden çaba gösteren tüm çalýþma arkadaþlarýna teþekkür eden Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, "Baþarýnýn sýrrý el ele, gönül gönüle olmak. Sizler, Toroslar Belediyesinin kurumsal kimliðinin, Toroslar halkýna verilen hizmetin mimarlarsýnýz. Toroslar için, bizim için kýymetlisiniz" dedi.

Belediyeciliðin bir ekip iþi olduðunu belirten Baþkan Yýlmaz, "Personel Limited Þirketinde çalýþan personelimizin, mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yaptýk. Yemek ücretlerini ise günlük 25 TL'den 55 TL'ye çýkardýk. Maaþlarda yaptýðýmýz bu iyileþtirme tüm çalýþma arkadaþlarýmýz için hayýrlý olsun. Gece gündüz demeden canla baþla çalýþan tüm çalýþma arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Birliðimiz ve beraberliðimiz daim olsun" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.