sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BU DA 3 AYAKLI CÝVCÝV: 10 KATI FÝYAT TEKLÝFÝ GELDÝ

  •  16 Aralýk 2022 Cuma 12:58

Mersin’de dünyaya gelen 3 ayaklý civciv, görenlerin þaþkýnlýðýna neden oldu. Sahibi, 10 kat fiyat teklif edilmesine raðmen satmak istemediði civcivi büyütmeyi, ardýndan da ameliyatla üçüncü bacaðý aldýrmayý düþündüðünü belirtti.

Erdemli ilçesi Koyuncu Mahallesi'nde ikamet eden Ziraat Mühendisi Emre Türkmen, civciv ve tavuk besleyerek ticaretini yapýyor. 3 yýldýr bu iþi yapan Türkmen, ilk defa 8 gün önce dünyaya gelen bir civcivin arka kýsmýnda üçüncü bir ayak daha olduðunu fark etti. Ýlk gördüðünde büyük þaþkýnlýk yaþayan Türkmen'in sosyal medyadan paylaþtýðý fotoðrafý görenler hem þaþýrdý hem satýn almak istedi. Þu anda normal bir civcivin fiyatý 10-15 TL arasýnda deðiþirken, üç ayaklý civcive 10 kat fiyat teklif edildi. Buna raðmen civcivi satmak istemeyen Türkmen, önce onu büyütüp ardýndan da veteriner hekim tarafýndan ameliyatla üçüncü bacaðýnýn alýnarak hayatýný normal bir þekilde devam etmesini istiyor.

"10 katý fiyat teklif eden oldu, kendimiz büyüteceðiz"

Üç yýldýr kanatlý hayvan alým satýmý ile kuluçkadan civciv çýkarýmý yaptýklarýný belirten Emre Türkmen, "Civcivimizin ilk geldiðinde 3 ayaklý olduðunu fark etmedik. Bir hafta sonra arka kýsmýnda bir ayak olduðunu fark ettik. Ýncelediðimizde ayaðýn civciv ile bir bütün olduðunu gördük. Civcivimiz þu anda 8 günlük oldu gayet saðlýklý. Civcivimizi þu anda büyüteceðiz. 10 katý fiyat teklif eden oldu ama sahiplendirmedik. Kendimiz büyüteceðiz. Ýleride veteriner desteðiyle arka ayaðýný ameliyatla aldýracaðýz. Belki de ona sýkýntý veriyordur. Onu kurtaracaðýz" dedi.

Böyle farklý ve fazladan bir uzuvla bir civcivin dünyaya geldiðine kendisinin ilk defa þahit olduðunu aktaran Türkmen, "Þu anda inceliyoruz, bakýmýný yapýp saðlýðýný koruyarak büyütmeye çalýþýyoruz. Ekstra bir bakým yapmýyoruz sadece ekstra gözlemliyoruz. Kafesi açtýðýmýz da ilk bu civcivi arýyor gözümüz. Acaba bir þey oldu mu diye çünkü artýk bu ilginç bir durum" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.