sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HOPARLÖR BOMBA GÝBÝ PATLADI, ÖLÜMDEN SON ANDA KURTULDULAR

  •  26 Ocak 2022 Çarþamba 09:39

Mersin’de velayeti babasýnda olan 13 yaþýndaki Y.Ç.E.’nin, annesi Tuðba Deðirmencioðlu’nun evine getirip býraktýðý taþýnabilir hoparlör bomba gibi patladý.

3 patlamanýn meydana geldiði olayda evde yangýn çýkarken, kimseye bir þey olmamasý teselli kaynaðý oldu. Aðabeyi olmasaydý kül olacaklarýný söyleyen Deðirmencioðlu, oðlu ve eski eþinden þikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde yaþayan Tuðba Deðirmencioðlu isimli kadýn, 14 yýl evli kaldýðý 2 çocuðunun babasý oto elektrikçi M.E. (40) ile ekim ayýnda boþandý. Boþandýktan sonra eþinden tehditler almaya devam eden Deðirmencioðlu, suç duyurusunda bulunup uzaklaþtýrma kararý aldýrdý. Çiftin çocuklarý ise ara ara annesinin yanýna gelerek, görmeye devam ediyordu. Geçen ayda 13 yaþýndaki oðlu Y.Ç.E., annesini görmeye geldi. Y.Ç.E., okul çantasýnda getirdiði babasýnýn verdiði taþýnabilir hoparlörü de annesinin evine býraktý. Yaklaþýk 1 ay boyunca evde kalan hoparlör, 21 Ocak gece saatlerinde bomba gibi patladý. 3 patlamanýn meydana geldiði olayda yangýn çýkarken, olayda kimseye bir þey olmadý. Ýhbar üzerine bölgede inceleme yapan olay yeri inceleme ve bomba uzmanlarý, hoparlörden çýkan parçalarý alarak, kriminal incelemeye aldý. Olaydan sonra anne, oðlu ve eski kocasýndan þikayetçi oldu.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
AMELÝYATSIZ KALP TEDAVÝSÝNDE YENÝ DÖNEM
ÖÐRETMENLER TÝYATRO GÖSTERÝSÝNDE YER ALDI
ÇBK MERSÝN, KOÇ GEORGE DÝKEOULAKOS ÝLE ANLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.