30 AÐUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI TOROS DAÐLARI’NDA UÇARAK KUTLADILAR
30 Aðustos Zafer Bayramý’nýn 99. yýl dönümünü Mersin’in Erdemli ilçesinde yamaç paraþütçüleri ve bisiklet tutkunlarý 2 bin rakýmda Türk Bayraðý ve Atatürk posteri açarak kutladý.
Erdemli Belediyesi, Akdeniz Yamaç Paraþüt Sporlarý Derneði ve bisiklet tutkunlarýnýn desteðiyle 30 Aðustos Zafer Bayramý Toros Daðlarý'nýn 2 bin rakýmýnda doða sporlarý þenliði ile kutlandý. Sporcular yamaç paraþütü ve bisiklet turlarý ile þenliðe renk kattý. Etkinliðin gerçekleþtirildiði Akpýnar köyünün 2 bin rakýmlý Göktepe mevkisinde Türk Bayraðý ve Atatürk posteri açýldý.
Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, 30 Aðustos Zafer Bayramýný çeþitli etkinliklerle kutladýklarýný belirtti.
Baþkan Tollu, "30 Aðustos bizim tarihimizde çok önemli bir yere sahip. 30 Aðustos'un özelliðini, önemini, gelecek kuþaklara aktarmak adýna bir dizi programlar yapýyoruz. 30 Aðustos'un gelecek kuþaklara aktarýlmasý çok çok önemli. 2 bin rakýmýnda, bisikletçilerimizle, yamaç paraþütçülerimizle birlikte hem spor anlamýnda hem de turizm anlamýnda 30 Aðustos'u birlikte kutlamanýn ve gelecek kuþaklara aktarmanýn hazzýný gururunu hep birlikte yaþýyoruz" dedi.
Köylülerden Hasan Eriþ de, "Köyümüzde spor etkinlikleri yapýlýyor. Yamaç paraþütü var, bisiklet turlarý var. Etkinlikler köyümüzün tanýtýmýna katký da sunuyor. Buraya yüzlerce kiþi geliyor. Çok iyi bir etkinlik. Yapanlardan Allah razý olsun" diye konuþtu.
Þenliðe katýlan sporcular ise uçmanýn oldukça heyecanlý olduðunu, bayrakla uçmanýn ise gurur verici olduðunu aktararak, 30 Aðustos Zafer Bayramý'ný Toros Daðlarý'nda kutladýklarýný dile getirdi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


