MHP, MERSİN’İ ‘KURTARILMASI GEREKEN ŞEHİR’ İLAN ETTİ!
MHP Mersin İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden MHP’ye kazandıracaklarını belirterek, “Emin olunuz ki şehrin kurtuluşu yakındır. Mersin’imizin kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur, olmayacaktır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Örgütü’nün 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Divan başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın yaptığı genel kurulda mevcut başkan Zeynel Uğur Gölgeli tek aday olarak yarıştı ve yeniden il başkanlığına seçildi.
Genel kurulda bir konuşma yapan Gölgeli, “Cumhur İttifakı milli bir ruh, milli bir duruş, milli bir uyanıştır. Ülkücü hareket Cumhur İttifakının kökleşmesinden ve devamından yanadır. Aramızda çatlak ses çıkmayacaktır. Ülkücü hareket zırh gibi devletinin ve milletinin yanındadır” dedi.
2019 yerel seçimleri öncesinde MHP içinde yaşanan çekişmelere işaret eden Gölgeli sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu şehrin acemi ellere teslim edilmemesi gerektiğini söyledik. Adına millet ittifakı denilen oluşumun aslında tam bir zillet ittifakı olduğunu dile getirdik. İçerisinde terör örgütünün uzantısı olan HDP’nin de yer aldığı bir oluşumun seçimleri kazanması halinde bu şehirde yaşayanlara zararı olacağını ve hatta şehitlerimizin maneviyatını inciteceğini söyledik. Geçen sürede ne kadar haklı olduğumuzu tüm şehir gördü. Göreve gelir gelmez vatan evlatlarını işsiz bırakan zihniyet oluşan işçi boşluğunu HDP’lilerle doldurdu. Fitne hariç hiçbir üretimde bulunmayanlar diyet borcunu ödediği HDP’lileri belediyelerde kadrolaştırdı. Emin olunuz ki şehrin kurtuluşu yakındır. Terör örgütleriyle kol kola olanlar önce bu şehirden sonra tüm memleketten silinip gidecektir. Mersin’imizin kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur, olmayacaktır.”
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Hakları Saklıdır.
URA MEDYA


