MSK YENÝ SEZONA HIZLI BAÞLADI
Yeni sezon çalýþmalarýný sürdüren Mersin Spor, Ankara’da gerçekleþtirilen “OGM Orman Cup 7 Turnuvasý”ndaki ilk maçýnda TED Ankara Kolejliler’i 77-65 maðlup etti.
Gölbaþý Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karþýlaþmanýn ilk yarýsýný da 46-43 önde tamamlayan sarý-siyahlýlar, turnuvaya galibiyetle baþladý.
Mersin Spor’da Kruize Pinkins 14 sayý ve 4 ribaundla takýmýnýn en skorer oyuncusu olurken, Yesukan Onar 12 sayý, 2 ribaund ve 3 asist, Mike Smith ise 10 sayýyla mücadeleyi tamamladý.
Turnuvada yoluna devam eden Mersin Spor, Gaziantep Basket, Konya Basket ve Ormanspor ile karþý karþýya gelecek.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


