SON 1 HAFTADAKÝ UYUÞTURUCU OPERASYONLARINDA 205 ÞÜPHELÝ YAKALANDI
Mersin’de son 1 haftada gerçekleþtirilen uyuþturucu operasyonlarýnda 205 þüphelinin yakalandýðý, bu kiþilerden 18’nin tutuklandýðý bildirildi.
Mersin’de huzur ve güvenliðin saðlanmasý amacýyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimleri çalýþmalarýný aralýksýz sürdürüyor. Valilik koordinesinde yürütülen çalýþmalar kapsamýnda, 8-14 Aralýk tarihleri arasýnda uyuþturucu ile mücadeleye yönelik 169 narkotik olayý meydana geldi. Operasyonlarda 205 þüpheli yakalanýrken, 18 kiþi tutuklandý.
Þüphelilere ait ikamet, iþ yeri ve araçlarda yapýlan aramalarda 4 bin 796 adet uyuþturucu hap ile bin 459 gram uyuþturucu madde ele geçirildi. Ayrýca 2 tüfek, 4 tabanca ve 77 tabanca fiþeðine el konuldu.
Öte yandan, uyuþturucuyla mücadelede toplumsal farkýndalýðýn artýrýlmasý amacýyla yürütülen ’En Ýyi Narkotik Polisi Anne’ Projesi kapsamýnda 22 oturumda 3 bin 200 anneye bilgilendirme yapýldý. ’Narko-yetiþkin’ faaliyetleri çerçevesinde ise 14 oturumda 2 bin 250 kiþiye bilgilendirme sunumlarý gerçekleþtirilirken, Narvas ve Uyuma projeleri de tanýtýldý.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


