sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖZTEPE, ROMULO CARDOSO ÝLE 3 YILLIK SÖZLEÞME ÝMZALADI

  •  20 Haziran 2024 Perþembe 10:41

Göztepe, ara transfer döneminde Club Athletico Paranaense’den kiraladýðý Romulo Cardoso’nun satýn alma opsiyonunu kullanarak 3 yýllýk sözleþme imzaladý.

Göztepe, ara transfer döneminde Club Athletico Paranaense’den kiraladýðý Romulo Cardoso’nun satýn alma opsiyonunu kullanarak 3 yýllýk sözleþme imzaladý.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalýþmalarýna devam ediyor. Kýsa bir süre önce 29 yaþýndaki sol bek Djalma Silva’yý kadrosuna katan sarý-kýrmýzýlýlar, þimdi de golcü oyuncu Romulo Cardoso için harekete geçti. ÝHA muhabirinin edindiði bilgiye göre, ara transfer döneminde Club Athletico Paranaense’den satýn alma opsiyonuyla kadroya katýlan Brezilyalý oyuncu ile 3 yýllýk sözleþme imzalandý. Öte yandan Romulo ile Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor baþta olmak üzere birçok kulübün de ilgilendiði iddia ediliyordu.

8 gollük katký verdi

Geçtiðimiz sezonun ara transfer döneminde takýma katýlan 2002 doðumlu forvet oyuncusu Romulo Cardoso, sarý-kýrmýzýlý formayla ligde 13 maça çýkarken 5 gol, 3 asistlik katký verdi. Brezilyalý oyuncu, Bandýrmaspor (1), Boluspor (2) ve Erzurumspor FK (2) maçlarýnda rakip fileleri havalandýrmayý baþardý. Genç oyuncu, Bandýrmaspor, Adanaspor ve Giresunspor müsabakalarýnda ise birer asist yaptý.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
FIBA KADINLAR EUROLEAGUE: ÇBK MERSÝN: 88 - ZABÝNY BRNO: 74

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.