sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANI BAÞDANIÞMANI UÇUM’DAN FENERBAHÇE BAÞKANI ALÝ KOÇ’A SALVOLAR

  •  27 Mayýs 2024 Pazartesi 11:52

Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Mehmet Uçum, þampiyonluðu kaybeden Fenerbahçe’nin baþkaný Ali Koç’a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandý.

Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Mehmet Uçum, þampiyonluðu kaybeden Fenerbahçe'nin baþkaný Ali Koç'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandý. Uçum "Ben baþkan olduðum sürece Fenerbahçe'yi þampiyon yapmazlar' diyen birinin yeniden baþkan olmak istiyorum demesinin manasý nedir: Herhalde Fenerbahçe þampiyon olmasýn diye baþkan olmak istiyorum demektir, baþka bir anlamý olabilir mi bunun. Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe'nin önünde tutan bir baþkan görülmemiþtir" dedi.

Siyaset ve hukukla ilgili yaptýðý açýklamalarla tartýþma yaratan Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný ve Cumhurbaþkanlýðý Hukuk Politikalarý Kurulu Baþkanvekili Mehmet Uçum, þampiyonluðu kaybeden Fenerbahçe kulübü hakkýnda dikkat çeken açýklamalarda bulundu.

 

"YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETÝME"

Sosyal medya hesabýndan paylaþým yapan Uçum, Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç'u hedef aldý. "Yazýklar olsun bu yönetime" ifadesini kullanan Mehmet Uçum'un paylaþýmý þöyle; "Bu sezon da bitti, son on yýl yine hüsran. Bir kaç doðruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altý yýllýk pratiðinde tek yaptýðý doðru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleþtirebildi.

"BÖYLE BÝR BAÞKAN FENERBAHÇE TARÝHÝNDE GÖRÜLMEMÝÞTÝR"

'Ben baþkan olduðum sürece Fenerbahçe'yi þampiyon yapmazlar' diyen birinin yeniden baþkan olmak istiyorum demesinin manasý nedir: Herhalde Fenerbahçe þampiyon olmasýn diye baþkan olmak istiyorum demektir, baþka bir anlamý olabilir mi bunun. Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe'nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe'yi araçsallaþtýran bir baþkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiþtir.

"FENERBAHÇE TARÝHÝNE KARA LEKE OLARAK GEÇTÝNÝZ"

Yazýklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiasý bu seviyesizliði parçalayýp çýkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir. Ama son altý yýlýn eziyetini yaþatan baþkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteþem Fenerbahçe camiasý asla unutmayacak."

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
FIBA KADINLAR EUROLEAGUE: ÇBK MERSÝN: 88 - ZABÝNY BRNO: 74

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.