sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DEVLET BAHÇELÝ ÝLE HANGÝ KONULARI GÖRÜÞTÜLER? ÖZGÜR ÖZEL MADDE MADDE SAYDI!

  •  7 Mayýs 2024 Salý 16:58

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Cumhurbaþkaný Erdoðan ile AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleþen görüþmenin ardýndan bugün de TBMM’de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleþtirdiði 45 dakikalýk görüþme hakkýnda konuþtu. CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleþtirdiði 45 dakikalýk görüþme hakkýnda konuþtu. Zirvenin olumlu geçtiðini aktarýp baþlýklarý madde madde sýralayan Özel, "Asgari ücrete zam talebini, temmuzda zam yapýlmasý gerektiðini konuþtuk. Seçim sonuçlarýný samimiyetle görüþtük. Dýþ politikayý nasýl gördüðümüzü anlattýk. Atanmayan öðretmenlerden staj maðdurlarýna, kademeli emeklilikten uzman çavuþlarýn sorunlarýna kadar pek çok konuyu ele aldýk" ifadelerini kullandý.

Özel, "Seçim sonuçlarýný samimiyetle görüþtük. Dýþ politikada Filistin-Kýbrýs konusu baþta olmak üzere Türkiye'nin tüm dýþ politikasýný hangi gözle gördüðümüzü kendisiyle paylaþma, CHP'nin burada bir ana muhalefet partisi olduðunu milletimiz yapýlacak ilk seçimlerde baþka bir görev verene kadar ana muhalefet partisi olduðumuzu ancak yurt dýþýnda Türkiye'nin partisi olduðumuzun altýný bir kez daha çizdim.

Atanmayan öðretmenlerden staj maðdurlarýna, kademeli emeklilikten uzman çavuþlarýn sorunlarýna kadar pek çok konuda görüþ alýþveriþinde bulunduk.

28 Þubat tutuklarýndan AYM kararlarýna uyulmamasýna kadar duyduðumuz tüm endiþeleri konuþtuk. Kendilerinin pek çok husustaki olumlu katkýlarý ve elbette farklý düþündüðü konularý dikkatle dinledik, not aldýk" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.