sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝL MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜNDEN OKUL MÜDÜRÜNÜN YAÞLI ÇÝFTÝ DARP ETMESÝYLE ÝLGÝLÝ AÇIKLAMA

  •  29 Þubat 2024 Perþembe 09:06

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðünden, yaþlý bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapýlan açýklamada, "Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan Ýl Milli Eðitim Müdürlüðümüze bilgi verilmesine müteakip adý geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açýða alýnmýþtýr ve idari tahkikat baþlatýlmýþtýr" denildi.

Olay, 15 Aralýk 2023’te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Þehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. Ýddiaya göre, bir lisenin müdürü olduðu öðrenilen Ý.T. ile oðlu A.O.T. (17), kalp pili takýlý olan, felçli olduðu için vücudunun sað kýsmýný tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliði çeken R.P. (77) ve eþi H.P. ile (71) tartýþtý. Tartýþma sýrasýnda önce A.O.T. ardýndan da babasý yaþlý çifte saldýrdý. Kendine hakim olamayan okul müdürü yaþlý adamý darp etti. O anlar ise otobüsün güvenlik kamerasýna saniye saniye yansýdý. Okul müdürünün tutuklandýðý olayla ilgili görüntülerin bugün ortaya çýkmasýnýn ardýndan A.O.T. tekrar gözaltýna alýndý. Olayla ilgili ise Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü’nden açýklama geldi.

"17 Ocak’ta tutuklanýnca açýða alýnmýþ"

Açýklamada, "Toroslar ilçemizde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda, Tarsus ilçesinde görev yapan lise müdürü Ý.T. ve oðlu ile engelli ve kalp hastasý olduðu öðrenilen R.P isimli vatandaþýmýz ve yanýndaki eþi arasýnda otobüste koltuk için tartýþma çýkmýþ, büyüyen tartýþma sonucunda okul müdürü ve oðlu, yaþlý adamý darp etmiþ, olayýn ardýndan yaþlý çift okul müdürü ve oðlundan þikâyetçi olmuþtur. Þikayet üzerine Cumhuriyet Baþsavcýlýðý adli soruþturma baþlatmýþ olup, gözaltýna alýnan okul müdürü Ý.T., 17 Ocak 2024 tarihinde çýkarýldýðý mahkeme tarafýndan tutuklanmýþtýr. Olay ile ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan Ýl Milli Eðitim Müdürlüðümüze bilgi verilmesine müteakip adý geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açýða alýnmýþtýr ve idari tahkikat baþlatýlmýþtýr" denildi.

Paylaþ :
DÜNYACA ÜNLÜ BANKADAN TÜRKÝYE ÝÇÝN TAHMÝN: ENFLASYON YÜZDE 40’A GERÝLEYECEK
YENÝ MR CÝHAZI ÝLE RANDEVU SÜRELERÝ KISALACAK
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
ACUN’DAN, FERDÝ KADIOÐLU ÝTÝRAFI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.