sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN BOZDOÐAN: "MERSÝN ÝL SEÇÝM KURULU BAÞKANLIÐI’NA ÝTÝRAZ DÝLEKÇEMÝZÝ TESLÝM ETTÝK"

  •  28 Þubat 2024 Çarþamba 09:32

Mersin Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, "Mersin Ýl Seçim Kurulu Baþkanlýðý’na itiraz dilekçemizi teslim ettik. Seçme ve seçilme hakkýmýza yönelik yapýlan bu saldýrýlara karþý, hukukun üstünlüðüne olan inancýmýzý koruyarak, adil bir sonuç almayý umuyoruz" dedi.

CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Baþkan Adayý olan mevcut Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, adaylýðýnýn eski partisinin itirazý sonucunda düþürülmesine karþý Mersin Ýl Seçim Kurulu’na itiraz dilekçesini teslim etti. Dilekçe sonrasýnda Baþkan Bozdoðan, açýklama yaptý. Bozdoðan þunlarý kaydetti:

"Demokratik haklarýmýza yapýlan saldýrýlara karþý kararlý bir duruþ sergilemek adýna, Mersin Ýl Seçim Kurulu Baþkanlýðý’na itiraz dilekçemizi teslim ettik. Seçme ve seçilme hakkýmýza yönelik yapýlan bu saldýrýlara karþý, hukukun üstünlüðüne olan inancýmýzý koruyarak, adil bir sonuç almayý umuyoruz. Demokratik deðerlere ve halkýn iradesine saygý duymayanlarýn, antidemokratik çabalarýna karþý kararlýlýkla mücadele edeceðimizi bir kez daha vurguluyoruz. Hukukun gerekli cevabý vereceðine olan inancýmýz tamdýr ve bu sürecin adil bir þekilde sonuçlanacaðýna olan güvenimiz tamdýr. Halkýmýzýn desteði ve dualarýyla, demokratik haklarýmýzý korumak adýna yürüttüðümüz bu mücadelede baþarýlý olacaðýmýza inanýyoruz. Demokrasiden ve adaletten asla taviz vermeyeceðimizi kamuoyuna bir kez daha duyuruyor, destekleriniz için teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
DÜNYACA ÜNLÜ BANKADAN TÜRKÝYE ÝÇÝN TAHMÝN: ENFLASYON YÜZDE 40’A GERÝLEYECEK
YENÝ MR CÝHAZI ÝLE RANDEVU SÜRELERÝ KISALACAK
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
ACUN’DAN, FERDÝ KADIOÐLU ÝTÝRAFI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.