DOWN SENDROMLU KIZININ EÐÝTÝM VE SAÐLIÐI ÝÇÝN 39 YAÞINDA OKUMA-YAZMA ÖÐRENDÝ
Down sendromlu küçük kýzýnýn eðitim ve saðlýk ihtiyaçlarýný karþýlayabilmek için büyük bir özveri ve fedakarlýk göstererek Akdeniz Belediyesinin saðladýðý ücretsiz kurs sayesinde okuma yazma öðrenen Remziye Fidan, azmiyle birçok ebeveyne de örnek oldu
Remziye Fidan, özel eðitim ve ilgi gerektiren kýzý Kevser’e destek olabilmek, bu süreçteki ihtiyaçlarýný karþýlayabilmek amacýyla, ücretsiz okuma ve yazma kursuna katýlarak 39 yaþýnda okuma ve yazmayý söküp, öðrenmenin yaþýnýn olmadýðýný herkese gösterdi.
3 çocuk annesi Remziye Fidan, azmiyle görenlerin takdirini topluyor. Özellikle down sendromlu çocuðunu hastaneye ve okula götürürken zorlanan, okuma yazma bilmediðinden dolayý iþlemlerini çoðu zaman yapamayan Fidan, kýzýnýn öðretmeninin tavsiyesi üzerine kursa baþladý. Akdeniz Belediyesin Çilek Mahallesi’nde bulunan kültür ve sanat evinde verilen ücretsiz okuma yazma kursuna baþlayan Fidan, 4 ay gibi bir sürede okuma yazmayý öðrendi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


