sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ, RAMAZAN’DA HALK ET MARKETTE ÝNDÝRÝME GÝTTÝ

  •  1 Nisan 2022 Cuma 17:44

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Haluk Bozdoðan’ýn talimatlarýyla Ramazan ayý boyunca vatandaþlarýn saðlýklý ve uygun fiyatlý ete ulaþýmýný kolaylaþtýrmak amacýyla halk et markette et satýþ fiyatlarýnda indirime gidildi.

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koþullarda kesimlerin yapýldýðý ve piyasanýn altýnda fiyatlarla vatandaþlarýn aracýsýz olarak buluþturulduðu 'et market' Ramazan ayýnda yapýlan indirimlerle vatandaþlara büyük kolaylýk saðlayacak. Uygun fiyatlý ve kalite standartlarýna uygun þekilde satýlan etler, piyasanýn altýnda satýþa sunulmaya devam edecek. Vatandaþlarýn saðlýklý ve uygun fiyatlý ete ulaþýmýný kolaylaþtýran ve þehrin uðrak noktasý olan Halk Et Market Ramazan ayýnda cep dostu olmaya devam edecek.

Baþkan Haluk Bozdoðan, ekmek fiyatýnda olduðu gibi et fiyatlarýnda da indirime gidildiðini belirterek, "Halk market, et market, ekmek fýrýnýmýzda da zaten piyasanýn altýnda satýþ yapýyorduk. Ramazan ayý dolayýsýyla ekmekte olduðu gibi et fiyatlarýný da indirdik. Ramazan ayý bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatýnda indirim yaparak 200 gr ekmeði 75 kuruþ olarak belirledik. Þimdi et fiyatlarýnda da indirime gidiyoruz. Olabildiðince en düþük fiyata vereceðiz. Halkýn parasýný da halka eþit bir þekilde daðýtmak gerekiyor. Benim bütün amacým bu. Önemli olan onlarýn yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaþlarýmýza hayýrlý Ramazanlar dilerim" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.