sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKKUYU NÜKLEER A.Þ.’DEN ’SU BASKINI’ AÇIKLAMASI

  •  9 Kasým 2021 Salý 09:10

Akkuyu NGS þantiyesi bölgesinde, þiddetli yaðýþ nedeniyle yerleþim alaný dýþýnda bulunan yemekhanede meydana gelen su baskýnýnýn, binanýn bakýmýndan sorumlu yüklenici firmanýn çatýnýn kýþ mevsimine hazýrlýk çalýþmalarýný zamanýnda tamamlamamasý nedeniyle yaþandýðý bildirildi.

Konuya iliþkin Akkuyu Nükleer A.Þ.'den yapýlan açýklamada, "Akkuyu NGS þantiyesi bölgesindeki þiddetli yaðýþýn ardýndan iþçilerin yerleþim alaný dýþýnda bulunan yemekhanede meydana gelen su baskýný, binanýn bakýmýndan sorumlu yüklenici firmanýn çatýnýn kýþ mevsimine hazýrlýk çalýþmalarýný zamanýnda tamamlamamasý nedeniyle yaþanmýþtýr" denildi.

Durum üzerine, yüklenici firmadan çatýdaki aksaklýklarý bir an önce gidermesi ve yerleþim alanýndaki tüm tesislerde bu tür olaylarýn tekrarlamamasý için önlem almasýnýn talep edildiði kaydedilen açýklamada, "Talebi deðerlendiren teknik personel, çatýnýn onarýmýný ivedilikle gerçekleþtirerek çatýdaki tüm sýzýntýlarý giderdi. Þu an bina, normal iþlevini yerine getiriyor. Akkuyu Nükleer A.Þ., inþaat personeline ait yerleþim alanlarýndaki yemekhaneler ve hizmet odalarýnýn onarým ve bakýmýndan sorumlu yüklenici firmalarýnýn faaliyetlerini denetleyerek, Akkuyu NGS inþat sahasýndaki iþçilerin güvenliðini ve rahat çalýþma koþularýný saðlamak için tüm önlemleri almaktadýr" ifadelerine yer verildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.