sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKKUYU NÜKLEER A.Þ.’DEN GÜLNAR’DAKÝ OKULLARA 1,5 MÝLYON LÝRA BAÐIÞ

  •  3 Kasým 2021 Çarþamba 10:47

Akkuyu Nükleer A. Þ., Cumhuriyet Bayramý dolayýsýyla Gülnar bölgesindeki meslek okullarýnýn ihtiyaçlarý için 1,5 milyon lira baðýþta bulundu. Þirket ayrýca, öðrencilere 181 adet tablet bilgisayar daðýttý

Mersin'de yapýmý devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inþaatýnýn bulunduðu bölgedeki eðitim kurumlarýna düzenli olarak baðýþ yapan Þ., 1,5 milyon lira baðýþýn yaný sýra Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne de ilçedeki ilkokul öðrencilerine daðýtýlmak üzere 181 adet tablet bilgisayar hediye etti. 1,5 milyon liralýk baðýþ sertifikasý, Gülnar Kaymakamlýðýnda düzenlenen törenle takdim edildi. Sertifikayý, Þ. Kamu Kurumlarý ile Ýliþkiler ve Uluslararasý Ýþ Birliði Yönetici Direktörü Aleksey Frolov, Gülnar Kaymakamý Yunus Emre Bayraklý'ya teslim etti. Kaymakam Bayraklý da Þ.'nin Gülnar ilçesinin eðitim kurumlarýna verdiði destekten dolayý Aleksey Frolov'a bir teþekkür plaketi sundu.

 

Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý Nükleer Enerji ve Uluslararasý Projeler Genel Müdürü Afþin Burak Bostancý'nýn yaný sýra, Gülnar Belediye Baþkaný Alpaslan Ünüvar ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Hüseyin Kadim de katýldý.

 

Törene katýlanlar, Gülnar'daki Saime Naim Vakfý Ýlköðretim Okulunu da ziyaret ederek okul yönetimi ve öðrencilerle bir araya geldi. Öðrenciler, konuklara Cumhuriyet Bayramý için hazýrladýklarý gösterilerden bir bölüm sergiledi. Etkinlik kapsamýnda öðrencilere Þ.'nin hediyesi olan tablet bilgisayarlar daðýtýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.