sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SSB BAÞKANI DEMÝR: "SAVUNMA SANAYÝNDE TÜRKÝYE ARTIK BAÞKA BÝR BOYUTA GELDÝ"

  •  26 Ekim 2021 Salý 08:53

Cumhurbaþkanlýðý Savunma Sanayii Baþkaný (SSB) Prof. Dr. Ýsmail Demir, Türkiye’nin savunma sanayinde artýk farklý bir boyuta ulaþtýðýný belirterek, "Þuna inanarak söylüyorum, hamaset deðil, bu ülkenin insanlarý, gençleri þuna inanmalý; eðer bir þey insan yapýsý ise biz daha iyisini yaparýz" dedi.

SSB Baþkaný Ýsmail Demir, bir dizi temasta ve incelemelerde bulunmak üzere geldiði Mersin'de, Vali Ali Ýhsan Su'yu ziyaretinin ardýndan, 'Savunma Sanayi Üniversite Buluþmalarý' kapsamýnda Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öðrencileriyle bir araya geldi. Açýlýþ dersi öncesi TEKNOFEST'e katýlarak ödül alan projelerin sergilendiði stantlarý gezen Demir, öðretim görevlileri ve öðrencilerden projeleri hakkýnda bilgi aldý. Demir, öðrencilerin projeleri arasýnda yer alan hidrojenle çalýþan otomobili de yakýndan inceleyerek, aracýn kaportasýna imza attý.

Savunma Sanayi Baþkanlýðýný tanýtýcý sinevizyon gösteriminin ardýndan Mühendislik Fakültesi öðrencilerine yönelik düzenlenen açýlýþ dersinde konuþan Demir, Savunma Sanayi Baþkanlýðý'nýn kuruluþ amacý, görevi ve faaliyetleri hakkýnda bilgi verdi. Kurumun daha önceki yýllarda daha çok satýn alma iþlevi gördüðünü kaydeden Demir, son 10-15 yýlda baþka bir boyuta geçildiðini vurguladý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.