sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MUT ZEYTÝNYAÐI BAÞKENT MARKET’TE

  •  14 Ekim 2021 Perþembe 10:33

Mersin’in Mut ilçesinde üretilen sýfýr asitli zeytinyaðý Ankara’da marketlerde tüketicilerle buluþacak.

Mersin'in Mut ilçesinde üretilen sýfýr asitli zeytinyaðý Ankara'da marketlerde tüketicilerle buluþacak.

Mut Kaymakamý Batuhan Bingöl, Ýlçe Tarým ve Orman Müdürü Ekrem Bayýr, Mut Üreticileri Tarýmsal Kalkýnma Kooperatifi Baþkaný Ali Osman Çelik, Mut Ziraat Odasý Baþkaný Hýdýr Kar ve Mut Belediye Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Salgur'un katýldýðý ilk sevkiyat programýnda, Mut ürünlerinin hak ettiði deðeri her pazarda gördüðü ve her geçen gün kýymetinin daha iyi anlaþýldýðý belirtildi.

Mut Üreticileri Tarýmsal Kalkýnma Kooperatifi Baþkaný Ali Osman Çelik, “Ýlçemiz zeytin üreticilerimizden aldýðýmýz organik zeytinlerimizi, düþük asitli zeytinyaðý sýkýmýný yaparak ambalajladýk. Ankara'da bulunan Büyükþehir Belediyesi'ne ait ve bünyesinde kooperatifler ve üretici birliklerinin ürünlerinin satýþa sunulduðu Baþkent Market'e ilçemizin gözbebeði zeytinyaðýmýzýn pazarlanmasýný yaptýk ve bugün ilk sevkiyatýmýzý gerçekleþtiriyoruz. Zeytinyaðýnda olduðu gibi ilçemizin kaliteli, yüksek aromalý doðal ürünlerinden pekmez, nar ekþisi ve incir kurusu için görüþmelerimiz sürüyor. En kýsa sürede baðlantýlarýmýzýn sonuç vereceðine inanýyoruz. Mut Belediyemiz ürünlerimizin sevkiyatýnda bizlere yardýmcý oldu. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeði geçenlere çok teþekkür ediyorum” dedi.

Belediye Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Salgur, “Ýlçemizin en kýymetli doðal ürünlerinden olan zeytinyaðýmýzýn, her sofraya ulaþmasýný temenni ediyoruz. Aromasý ve kalitesiyle ilk tadýmda kalitesini ortaya koyacaðýndan emin olduðumuz zeytinyaðýmýzýn baþkentimizde marketlerdeki raflarýnda yer almasýndan gurur duyuyoruz. Kooperatifimiz, ziraat odamýz, ilçe tarým müdürlüðümüz ve kaymakamlýðýmýzla birlikte el birliði ile memleketimiz ve insanýmýz için çalýþýyoruz” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.