sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARADUVAR BALIK FESTÝVALÝ’NE 50 BÝNDEN FAZLA KÝÞÝ KATILDI

  •  12 Ekim 2021 Salý 11:18

Akdeniz Belediyesi tarafýndan bu yýl 2. ’si gerçekleþtirilen Karaduvar Balýk Festivali, birbirinden renkli etkinlikler, Dr. Ender Saraç söyleþisi ve sanatçý Ece Seçkin’in kapanýþ konseri ile sona erdi. 2 gün süren festivale 50 binden fazla ziyaretçi geldi.

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, bu yýl ikincisi düzenlenen Karaduvar Balýk Festivali kentte büyük yanký uyandýrdý. Festivalde 5 tondan fazla sardalya tüketilirken, ziyaretçilere binlerce balýk ekmek ve þalgam ikram edildi. 2 günde 50 binden fazla kiþinin ziyaret ettiði festival alaný renkli görüntülere sahne oldu.

On binlerce kiþinin adeta akýn ettiði, çocuk aktivite alanlarý, gösteriler ve ödüllü yarýþmalarýn olduðu 2. Karaduvar Balýk Festivali ile muhteþem bir etkinliðe imza atýldý. Festivalin ilk gününde Ýrem Derici sahne alýrken, ikinci gününde ise Dr. Ender Saraç söyleþisi ve Ece Seçkin konseri gerçekleþti.

Baþkan Gültak, Ece Seçkin'e tablo hediye etti

Festivalin kapanýþ konserinde sahne alan ve yaklaþýk 2 saat sahnede kalarak Mersinlilere unutulmaz bir gece yaþatan Ece Seçkin, birbirinden güzel þarkýlar seslendirdi. Dansçýlarý ile kusursuz bir performans sergileyen Seçkin, izleyenlerden tam not aldý. Ayrýca yakýn zamanda dünya evine giren sanatçýya Baþkan Mustafa Gültak tarafýndan, Akdeniz Belediyesi Kültür Sanat Evlerindeki kadýn kursiyerlerin yapmýþ olduðu bir tablo da hediye edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.