sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ OTOBÜS FÝLOSUNU BÜYÜTÜYOR

  •  11 Ekim 2021 Pazartesi 09:42

Mersin Büyükþehir Belediyesinin ulaþým filosunu geniþletmek ve kullaným ömrü dolan araçlarý yenilemek adýna alýmýný gerçekleþtireceði 56 adet orta boy otobüsün ihale sürecinin tamamlandýðý bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Mersin'de konforlu bir ulaþým için toplu taþýma filosuna yeni araçlar kazandýrýlmasý amacýyla 56 adet orta boy otobüs için geçtiðimiz günlerde yapýlan ihale sonuçlandý. Tamamlanan ihale sürecinin ardýndan en uygun teklifi veren firma ile imzalar atýldý. Yeni otobüsler, 2022 yýlýnýn Nisan ayýnda teslim edilecek.

Vatandaþlar konforlu otobüslerle seyahat edecek

30'u Tarsus merkez, 26'sý diðer ilçelerde hizmete sunulacak olan otobüsler sayesinde vatandaþlar yeni, konforlu ve modern araçlarla güvenli bir þekilde seyahat edecek. 8-9 metre bandýnda özelliðe sahip orta boy otobüsler, kýrsal mahallelerin dar ve keskin dönüþlü yollarýnda da rahat ve güvenli seyahat imkaný verecek. Eski araçlara nazaran yaklaþýk yüzde 50 oranýnda yakýt tasarrufu saðlayacak olan yeni otobüsler sayesinde çevreye salýnan karbondioksit ve karbonmonoksit oraný azalacak.

Kullaným ömrü dolan otobüsleri yenilmek için çalýþmalarýný sürdürecek olan Mersin Büyükþehir Belediyesi, ilerleyen süreçte 100 araç alýmý daha planlýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.