sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARADUVAR BALIK FESTÝVALÝ YARIN BAÞLIYOR

  •  9 Ekim 2021 Cumartesi 09:17

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince ikincisi düzenlenen ve 2 gün sürecek olan Karaduvar Balýk Festivali yarýn baþlýyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince ikincisi düzenlenen ve 2 gün sürecek olan Karaduvar Balýk Festivali yarýn baþlýyor.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, ilki 2019 yýlý sonunda düzenlenen ve büyük ilgi gören Karaduvar Balýk Festivali'nin bu yýl ikincisi düzenleniyor. Bu hafta sonu 2 gün boyunca devam edecek festivalde Ýrem Derici ve Ece Seçkin gibi sevilen sanatçýlar konser verecek, Dr. Ender Saraç, sardalya ve saðlýk üzerine söyleþi gerçekleþtirecek. Sardalya-ekmek ziyafetinin çekileceði hem doyurucu hem eðlenceli festivalde, büyükler için ödüllü balýk avlama yarýþmalarý, çocuklar için renkli, eðlenceli aktiviteler olacak.

“Lezzetin eðlence ile buluþtuðu festivale davetlisiniz”

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin'in en lezzetli ve yýldýz yaðmurunun yaþanacaðý festivale tüm Mersinlileri davet etti. Ýlki gibi bu yýlki festivali de büyük bir katýlým ve coþku ile gerçekleþtirmek istediklerini kaydeden Gültak, Kültür ve Turizm Bakanlýðý'nýn da katkýlarýyla düzenlenecek Karaduvar Balýk Festivali'ni geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

“Kimseye randevu vermeyin, Karaduvar sahiline gelin”

Mersinliler ve dýþarýdan gelecek konuklarýn, festivalde sardalya-ekmek lezzeti, müzik ve eðlence ile buluþacaðýný ifade eden Baþkan Gültak, “Bu cumartesi ve pazar günü lütfen kimseye randevu vermeyin, Karaduvar sahiline gelin. Dolu dolu geçecek balýk festivalimiz, 7'den 70'e tüm Mersinlileri bekliyoruz. Sevdikleri ile birlikte sardalya-ekmek lezzetini tatmak, eðlenceli aktivite ve konserlere katýlmak, unutulmaz bir hafta sonu yaþamak isteyen herkesi Karaduvar'a bekliyoruz. Lezzetin eðlence ile buluþacaðý balýk festivalimize tüm Mersinliler davetlidir" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.