sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

  •  18 Mayýs 2024 Cumartesi 10:47

Türkiye Basketbol Ligi Play-off yarý final 4. maçýnda Mersin Büyükþehir Belediyesi (MSK), deplasmanda Gaziantep Basketbol’u 91-74 yenerek, finale yükseldi.

Gaziantep Karataþ Þahinbey Spor Salonu’nda oynanan karþýlaþmanýn ilk çeyreðinde 25-22 geriye düþen Mersin temsilcisi, devreyi de 46-45 maðlup tamamladý. Üçüncü çeyrekte 66-60’lýk skorla üstünlüðü ele geçiren MSK, son çeyrekte farký açarak Gaziantep Basketbol’u 91-74 yendi. Bu sonuçla Play-off’ta finale yükselen MSK, 20 Mayýs Pazartesi günü Sigortam.Net ile Finalspor arasýnda oynanacak maçýn galibiyle karþýlaþacak.

 

 

Maçýn ardýndan deðerlendirme yapan teknik sorumlu Can Sevim, Gaziantep Basketbol’u mücadelesinden dolayý tebrik ederek, "Gerçekten güzel bir sezon geçirdiler. Bize karþý da çok iyi mücadele ettiler. Deðerli genç oyuncularý ve iyi bir yapýlanmalarý var. Bunun da hakkýný verdiklerini düþünüyorum" dedi. Zorlu bir seri geçirdiklerini ifade eden Sevim, "Buradaki iki maçtan birini kazanacaðýmýzý biliyordum. Bu iþi Mersin’e býrakmadýk. Þimdi final yolu açýldý. Artýk rakibimizi bekleyeceðiz ve onu da geçip þampiyon olarak lige çýkacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.