sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ BAÞLADI

  •  16 Mayýs 2024 Perþembe 18:07

15-19 Mayýs Gençlik Haftasý kapsamýnda düzenlenen etkinlikler, Dj Umut Kýlýç’ýn performansý ile baþladý. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý organizasyonunda gerçekleþen konser ve farklý aktiviteler için meydana kurulan etkinlik alaný, gençlerin ilgisini çekti. Dj Kýlýç’la eðlenceye baþlayan gençler, ardýndan Ritmo Ritim Perküsyon ve Sanat Atölyesi’nin performansýnýn yaný sýra, Anemon Dans Grubu’nun gösterisi ile keyifli dakikalar yaþadý.

Alana kurulan langýrt, þiþme oyun alaný, spor alanlarý, 3x3 basketbol etkinlikleri, ayak tenisi, voleybol, badminton ve dart etkinliklerinde vakit geçiren gençler, arkadaþlarýyla günün tadýný çýkardý. Ayrýca alanda bulunan VR Mersin ve teleskop gösterimi de katýlýmcýlara ilginç deneyimler yaþattý. Etkinlikler kapsamýnda Mersin Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý da konser verdi.

Ritmo Ritim Perküsyon ve Sanat Atölyesi Þefi Murat Salih Gökhan Erkeç, bu tür etkinliklerin, sanatçýlarýn sahne almasý için önemli olduðunu belirterek, "Bu etkinliklerin devam etmesini isteriz, çünkü bizim en büyük sýkýntýmýz sahnelerin az olmasý. Bazen çalýþma alaný bulmakta bile zorluk çekiyoruz" diye konuþtu.

Etkinliðe katýlanlardan Muhammet Efe Topal, alaný beðendiðini ifade ederken, Deniz Ege Küçükaslan da eðlendiklerini kaydetti.

Her gün farklý etkinliklerin gerçekleþtirildiði Gençlik Haftasý programýnýn Büyükþehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarýndan takip edilebileceði bildirildi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.