sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖLDÜRÜLEN MOTOKURYENÝN BABASI EMEKLÝ ALBAY: 25 BÝN ASKER GEÇTÝ ELÝMDEN AMA ÇOCUÐUMU KORUYAMADIM

  •  16 Mayýs 2024 Perþembe 09:26

Balýkesir’de býçaklanarak öldürülen üniversite öðrencisi motokurye Ata Emre Akman’ýn acýlý babasý emekli albay "25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadý ama ben kendi çocuðumu koruyamadým." dedi.

Balýkesir'de býçaklanarak öldürülen üniversite öðrencisi motokurye Ata Emre Akman'ýn acýlý babasý emekli albay, oðlunun öldürülmesiyle ilgili yürek yakan bir açýklamada bulundu.

 

Balýkesir'de 17 yaþýndaki E.Ö. tarafýndan önü kesildikten sonra býçaklanarak öldürülen 20 yaþýndaki motokurye Ata Emre Akman'ýn acýlý babasý, olayý "Hunharca ve zevk için adam öldürme gayreti" diye ifade ederek oðlunun katledilmesini "Caniliðin ötesinde bir þey." sözleriyle açýkladý.

 

Bir zincir restoranda motokuryelik yapan ve ayný zamanda üniversite öðrencisi olan Ata Emre Akman'ýn babasý Erol Akman'ýn emekli albay olduðu ortaya çýkarken evladý cinayete kurban giden baba, "40 yýllýk resmi üniforma, asker kýyafeti giymiþliðim var." diyerek "25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadý ama ben kendi çocuðumu koruyamadým." ifadelerini kullandý.

 

Baba Akman, 6 suç kaydý bulunmasýna karþýn cezaevi yerine dýþarýda bulunan biri tarafýndan oðlunun öldürülmesine "Caniliðin ötesinde bir þey. Hunharca ve zevk için adam öldürme gayreti, baþka hiçbir þey deðil." sözleriyle tepki gösterdi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.