sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI

  •  14 Mayýs 2024 Salý 17:35

Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, Engelliler Haftasý kapsamýnda düzenlenen piknikte özel bireyler ve aileleri ile bir araya geldi.

Toroslar Belediyesinin Engelsiz Akademi Merkezi’nde eðitim gören özel bireylerin yaný sýra ilçedeki rehberlik ve rehabilitasyon merkezi ile engelli derneklerinden katýlýmcýlarýn da yer aldýðý etkinlikte, özel bireyler müzik ve palyaço eþliðinde gönüllerince eðlendi. Baþkan Yýldýz ile birlikte halay çekerek, oyunlar oynayan özel bireylerin yüzlerindeki mutluluk ise gözlerine yansýdý. Kimisi Yýldýz’ýn boynuna sarýlýrken, kimisi de fotoðraf çektirdi. Etkinlikte Yýldýz da özel misafirlerine pamuk þeker ikram etti.

 

Baþkan Yýldýz, engelli derneklerine, özel bireylere ve ailelerine seslenerek, imkanlarý ölçüsünde her zaman yanlarýnda olacaklarýný söyledi. Özel bireylerin geleceðe umutla bakabilmeleri yönünde çalýþmalar gerçekleþtireceklerini belirten Yýldýz, "Farklý derneklerden arkadaþlarýmýzý bu özel piknikte aðýrlamaktan mutluluk duyduk. Bu alanda yapmamýz gereken pek çok çalýþma var. Belediyemizin imkanlarý ölçüsünde özel bireylerimiz için neye ihtiyaç varsa yapmaya hazýrýz. Bu çalýþmalarý hep beraber ortak aklýn ve kollektif yönetimin ürünü haline getirelim. Bu vesileyle özel bireylere ve deðerli ailelerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.