sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

  •  13 Mayýs 2024 Pazartesi 11:55

Milli okçumuz Mete Gazoz, klasik yay erkekler finalinde Sloven rakibi Malavasic’i 6-0 yenerek Avrupa þampiyonu oldu. 2020’de olimpiyat, 2023’te de dünya þampiyonluðuna ulaþan milli sporcu, kariyerinde ilk kez Avrupa þampiyonu olmayý baþardý.

Açýk Hava Avrupa Okçuluk Þampiyonasý'nýn klasik yay erkekler finalinde Mete Gazoz, Slovenya'dan Den Habjan Malavasic'i yenerek altýn madalya kazandý.

 

Almanya'nýn Essen kentinde düzenlenen þampiyonada Mete Gazoz, finalde Sloven rakibiyle karþýlaþtý. Rakibi karþýsýnda çok üstün bir maç çýkaran Mete, Den Habjan Malavasic'i 6-0 yenerek Avrupa þampiyonu oldu.

 

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Mete Gazoz'u tebrik etti, Erdoðan, yaptýðý paylaþýmda "Açýk Hava Avrupa Okçuluk Þampiyonu olan millî okçumuz Mete Gazoz'u canýgönülden tebrik ediyorum. Olimpiyat ve Dünya Þampiyonluklarýna Avrupa Þampiyonluðu'nu da ekleyerek bizlere büyük bir gurur yaþatan Mete Gazoz'un baþarýlarýnýn devamýný diliyorum" ifadelerini kullandý. Gençlik ve Spor Bakaný Osman Aþkýn Bak da Meye için tebrik mesajý yayýnladý. Bak, "Dünya ve Olimpiyat Þampiyonu'ydu, Þimdi Avrupa Þampiyonu Mete Gazoz, Maþallah evlat.." ifadelerine yer verdi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
AKDENÝZ’DE EKMEKLÝK YAKAMOZ BUÐDAYININ HASADI YAPILDI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.