sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI

  •  11 Mayýs 2024 Cumartesi 11:19

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren emekli evleri, 2024 yazýný ‘Bahar Þenliði’ ile karþýladý.

Birbirinden farklý sosyal ve kültürel etkinlikler, geziler, turlar ve piknik programlarýyla ikinci baharlarýný Büyükþehir Belediyesi sayesinde dolu dolu yaþayan yaþ almýþlar, verilen konserle yaza ‘merhaba’ dedi.

 

Yeniþehir Emekli Evi’nin bahçesinde düzenlenen etkinliðe, Yeniþehir’in yaný sýra Mezitli ve Toroslar Halkkent Emekli Evi üyeleri de katýldý. Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðýna baðlý Türk Sanat Müziði Topluluðu tarafýndan verilen konserle eðlenen yaþ almýþlar, oyunlar ve danslarla yazý karþýladý. Hiçbir etkinliði kaçýrmayan ve oldukça yoðun katýlým gösteren emekliler, birbirleriyle kaynaþýrken ayný zamanda keyifli vakit geçirdi.

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý Sosyal Hizmetler Þube Müdürü Suzan Dönmezler, etkinlik hakkýnda bilgi vererek, “Yeniþehir Emekli Evimizde Mezitli, Yeniþehir ve Toroslar Emekli Evi üyelerimize bahar þenliði kapsamýnda keyifli vakit geçirmelerini saðlamak amacýyla bir etkinliðimiz var. Emekli Evi üyelerimiz gayet keyifli ve eðlenceli vakit geçiriyorlar. Gayet memnun olduklarýný yüzlerinden anlýyoruz” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.