sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

  •  11 Mayýs 2024 Cumartesi 11:12

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý kutlamalarý kapsamýnda Türkiye Ayak Tenis Federasyonu iþ birliðiyle ’Ayak Tenisi Turnuvasý’ düzenleyecek.

Yeniþehir Belediyesi tarafýndan gerçekleþtirilecek 19 Mayýs Ayak Tenisi Turnuvasý heyecaný baþlýyor. Turnuvada yer alan 16 takým, 3 as ve 2 yedek oyuncudan oluþan kadrolarýyla, turnuva süresince rekabet dolu karþýlaþmalarda mücadele edecek.16-19 Mayýs tarihleri arasýnda Yeniþehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesisleri’nde düzenlenecek turnuvada, birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 7 bin 500 TL, üçüncülük ödülü ise 5 bin TL olarak belirlendi.

 

Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, “19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý’nýn ruhuna ve önemine yakýþan bir etkinlik olacak. Bu tür etkinliklerle gençlerimize spor sevgisini aþýlayarak, saðlýklý ve aktif bir yaþamý teþvik etmeye devam ediyoruz. Yeniþehir’de mücadele edecek olan gençlerimiz ülkemizi ulusal finallerde temsil etme fýrsatý kazanacak. Turnuvada yarýþacak tüm takýmlara baþarýlar diliyor, herkesi bu heyecan dolu turnuvaya davet ediyorum” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.